Gør din julefrokost uforglemmelig med førsteklasses catering

Drømmer du om den perfekte julefrokost uden besvær?

Forestil dig en julefrokost, hvor du ikke skal løfte en finger, men stadig får serveret de mest lækre retter. Hos PS Catering står vi klar til at gøre din julefrokost til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om det er for familien derhjemme eller en stor firmafest, har vi den rette julefrokost menu til dig.

Slip for besværet og timerne i køkkenet med en velsmagende julemenu leveret lige til døren i Hvidovre, Rødovre, Valby og omegn.

​​

Hvad gør vores julefrokost catering unik?

Vores passion for mad og dedikation til kvalitet gør os til det oplagte valg for din næste julefrokost. Vi lægger en dyd i traditionerne og har derfor særligt fokus på den klassiske danske julefrokost. Vores madlavning består udelukkende af friske råvarer og vi tager altid hensyn til dine præferencer, allergier og specielle ønsker. Er I derfor ikke interesseret i den klassiske julefrokost med frikadeller, fiskefilet og sild, tager vi gerne imod særbestillinger, så du og dit selskab kan sammensætte jeres egen perfekte julefrokost menu. Vores vigtigste opgave som dit foretrukne cateringfirma er at sørge for, at I får den mad, I ønsker og drømmer om.

​​

Bestil maden i dag

Bestil maden til din julefrokost allerede i dag og lad os hjælpe dig med at gøre din julefrokost til en alle taler om. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Hvidovre til en uforpligtende samtale eller til at ringe eller skrive til os. ​

​Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende. 

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270

2650 Hvidovre
Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com

CVR: 38046454​

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 14.00​

Weekender

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com