Hjemmelavet smørrebrød ud af huset

Vi kan bare det med smørrebrød

Smørrebrød er noget af det mest traditionelle og elskede inden for dansk madlavning, og ved PS Catering kan vi bare det der med smørrebrød. Vores smørrebrød er nemlig altid helt frisksmurte, velsmagende og tilberedt med udelukkende de bedste friske råvarer, der giver en helt fantastisk smag.

Vi har vores lille butik i Hvidovre, hvor du kan komme forbi og hente dit smørrebrød nemt og hurtigt, hvis du bor i området, herunder i Rødovre eller Valby. Vi leverer dog også vores mad ud af huset, hvis du eksempelvis ønsker at forkæle gæster til et større selskab eller firmaarrangement med lækkert, frisklavet smørrebrød.

Vælg blandt vores store udvalg

Hos PS Catering kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige smørrebrød. Vi har alt lige fra enkle håndmadder til madpakken til luksussmørrebrød til forretningsmøder og uspecificeret smørrebrød til større selskaber.

Vi har et stort udvalg af smørrebrød, som du kan læse mere om på vores bestillingsside, hvor du også kan finde priserne på de forskellige varianter. Vi kan blandt andet tilbyde smørrebrød med kartofler, æg, flæskesteg, rullepølse, skinkesalat, stegte sild, hakkebøf og meget, meget andet. Og vi laver naturligvis også klassikere som dyrlægens natmad og stjerneskud.

Kontakt os og bestil i dag

Skal vores fantastiske smørrebrød pryde bordet til dit næste arrangement, møde eller bare en selvforkælende frokost derhjemme? Så kontakt os i dag eller bestil smørrebrød her på siden. Vi hjælper dig med at gøre noget særligt ud af dagen med vores lækre, hjemmelavede specialiteter.

Skal du afholde et større arrangement? Udover smørrebrød kan vores cateringfirma også være behjælpelig i forbindelse med selskabsmenuer, julefrokost, nytårsmad ud af huset og meget andet.

​Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende. 

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270

2650 Hvidovre
Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com

CVR: 38046454​

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 14.00​

Weekender

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com