Nyd festen med en selskabsmenu

Overlad trygt maden til vores køkken

Er du ved at arrangere et selskab eller en fest, og skal du derfor bruge hjælp til at finde og ikke mindst lave den helt rette selskabsmenu? Ved PS Catering har vi flere årtiers erfaring med at udvikle og sammensætte selskabsmenuer, der er skræddersyede til den enkelte kundes behov. Hos os vil du derfor altid føle dig hørt og set, når vi sammen tilpasser en selskabsmenu til dig og dine gæster.

Overlad trygt dit maden til dit arrangement i vores pander og gryder, og så sørger vi for at levere et måltid, I kommer til at tale om længe efter. Hvis du skal afholde et selskab i Rødovre, Valby, Hvidovre eller et andet sted heromkring, så tager vi os med glæde af at levere maden, så du roligt kan læne dig tilbage og nyde dagen med dine gæster.

Selskabsmenu efter dine smagsløg og præferencer

Vi har flere forskellig udkast til selskabsmenuer, som du kan bestille til dit arrangement. Vi har blandt andet danske, spanske og italienske menuer, og du kan både få menuer serveret som buffet eller 3-retters-anretninger. Du kan dog også selv få lov til at lade dine smagsløg og præferencer diktere menuen, da vi altid er åbne og modtagelige over for dine input, så du får præcist den selskabsmenu, du ønsker.

Uanset hvilket menu du vælger, så vil du hos os altid opleve sen personlig og imødekommende service. Vi gør en dyd ud af at levere efter dine behov, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med det gode håndværk, som danner grobunden for al vores madlavning.

Bestil din selskabsmenu i dag

Kan du ikke vente med at komme i gang med at sammensætte din helt egen selskabsmenu, så skal du bare kontakte os. Vi sidder altid klar til at høre om, hvilken menu du er på udkig efter, så vi i fællesskab kan få sat et festligt måltid sammen.

​Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende. 

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270

2650 Hvidovre
Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com

CVR: 38046454​

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 14.00​

Weekender

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com