PS Caterings Nytårsmenu 2025

Forret:

Kastanje bisque med syltede jordskokker, vilde svampe

og saltet kastanje praline.

Mellemret:

Koldrøget laks fra Færøerne med rygeostecreme, frisk peberrod,

hokkaido græskar, sprød malt og urter.


Hovedret:

Kalvefilet stegt med salvie og parmaskinke. Hertil selleripuré,

aspargesbroccoli, kartoffelkroket og kraftig hønsefumé.

Dessert:

Mørk chokoladeganache med sat Bailey creme, syltede brombær

og nøddeknas.

​​

Pris pr. person 450 DKK

(minimum 2 personer)

Bestilling og betaling senest 16.12.2025

​Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller lignende. 

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270

2650 Hvidovre
Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com

CVR: 38046454​

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 14.00​

Weekender

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

PS Catering v/Judy Jensen

Hvidovrevej 270, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 22 74 64

E-mail: pscatering.hvidovre@gmail.com